Të punosh në AQSCERT


AQSCERT është vazhdimisht në kërkim të talenteve të reja për të cilët organizmi ynë ofron mundësi për të punuar me standarte ndërkombëtare, multisektoriale dhe të ndërlikuara, në kushte të kënaqshme përfshirjeje. Gjithashtu punonjësit e saj, AQSCERT i stimulon me plane trajnimesh dhe karriera të orientuara drejt rritjeve të ndryshme profesionale dhe personale.

Eja dhe bashkohu me Grupin tonë!

Template Design:Dima Group